İşin Olsun’da gizliliğin adı: Numara maskeleme

İşin Olsun’da gizliliğin adı: Numara maskeleme

İşin Olsun’da iş başvurusunda bulunan adayların kişisel telefon numaraları hiçbir işverenle paylaşılmaz, gerekli iletişim Numara Maskeleme yöntemi ile farklı bir numara üzerinden yapılır. Adaylarımızın ve işverenlerimizin güvenliği için aldığımız bu önlem ile iş başvurunuzun hiçbir aşamasında kendi telefon numaranızı paylaşmanız gerekmez. Daha fazlası için İşin Olsun Blog’u takip edin! 

Telefon numarama herkes ulaşabilir mi?  

Asla! İş arama sürecinde adaylarımızın kişisel bilgilerinin gizliliği bizim için büyük önem taşır. İşin Olsun platformu olarak, bu gizliliği korumak adına çeşitli güvenlik önlemleriyle adayların kişisel verilerini koruruz. Özellikle telefon numaralarının işverenler tarafından doğrudan görülmemesi, bu gizlilik politikalarının bir parçasıdır. 

Adaylar iş ilanlarına başvurduklarında, işverenler adayın kişisel telefon numarasına erişemezler. Bunun yerine İşin Olsun’un özel bir numarası olan 0216 888 80 00 üzerinden adaylara ulaşmaya çalışırlar. Bu sistem, adayların güvenliğini artırır ve dolaylı iletişim sayesinde kişisel bilgilerin korunmasına katkıda bulunur. 

Numara maskeleme ile daha güvenli iletişim 

İşin Olsun platformu ile, adayların kişisel bilgilerini güvende tutmak için “numara maskeleme” yöntemini kullanıyoruz. Numara maskeleme, işverenlerin adaylara doğrudan ulaşmak için adayların telefon numaralarını görmelerine gerek kalmadan iletişim kurmasını sağlar. İşverenler, başvuru yaptığınız ilan üzerinden size ulaşmak istediklerinde, kişisel telefon numaranız yerine İşin Olsun’a özel 0216 888 80 00 numarasını görürler. Bu sayede adaylar, yalnızca gerçekten iş görüşmesine çağrıldıklarında ve işverenle görüşmeyi kabul ettiklerinde kişisel numaralarını paylaşabilirler. 

Bir işverenseniz, 1 dakika içinde İşin Olsun’da hızlıca ve ücretsiz bir şekilde nasıl ilan açacağınızı öğrenmek için bu yazımızı okuyabilirsiniz. Yahut bir adaysanız, hemen 1 dakika içinde profilinizi oluşturun ve evinize en yakın işlere başvurmaya başlayın.  

İş ilanlarına göz atmak ve ücretsiz başvuruda bulunmak için isinolsun.com‘a tıklayın.