İstanbul Dudullu Organize Sanayi bölgesi rehberi

İstanbul Dudullu Organize Sanayi bölgesi rehberi

İstanbul Dudullu Organize Sanayi Bölgesine dair merak edilen pek çok detaya ve çeşitli fırsatlara İşin Olsun ile ulaşabilirsin. Çarpık sanayileşme ve çevre sorunlarını önlemek amacıyla kurulan İstanbul Dudullu organize sanayi bölgesi, şehrin planlı gelişimine katkıda bulunur. Güvenilir bir altyapı ile kurulan İstanbul Dudullu organize sanayi bölgesi tesisleri, üretimde verimliliği ve kâr artışını sağlamayı hedefler. Rol model olarak kabul edilen İstanbul Dudullu organize sanayi bölgesi, planlı ve verimli kaynak alanları yaratmıştır.

İstanbul Dudullu Organize Sanayi bölgesi faaliyetleri

İstanbul Dudullu organize sanayi bölgesi, kentin kalbinde yer aldığı için ulaşılabilir bir konumda bulunur. Sanayi ve üretime destek vermek amacıyla kurulan İstanbul Dudullu organize sanayi, farklı kategorilerde istihdam ve hizmet sağlamayı amaçlar. Ülkenin en büyük sanayi kuruluşlarına ev sahipliği yapar. Buradaki iş fırsatlarına İstanbul Dudullu organize sanayi bölgesi iş ilanları listesinden ulaşabilirsin. Dudullu organize sanayi bölgesi faaliyetleri içerisinde;

  • Tüm enerji ihtiyacını karşılayan elektrik,
  • Yol, su, kanalizasyon, yağmur suyu şebekesi, telefon ve elektrik gibi çalışmalarının tamamlandığı imar ve altyapı,
  • Çevre ve insan sağlığına karşı güvenlik anlamı taşıyan iş yeri açma ve çalışma ruhsatı,
  • Üç vardiya ile 24 saat kesintisiz hizmet veren güvenlik,
  • Hem bölgenin hem de çevre ilçelerin can ve mal güvenliğine katkıda bulunan itfaiye,
  • Bölge çalışanlarına yönelik periyodik muayene, koruyucu hizmet ve cerrahi müdahale gibi uygulamaların bulunduğu sağlık,
  • KOBİ, üniversite ve STK’lar arasında iş birliği yaparak gençlere verilen meslekî ve teknik eğitim yer alır. 

İstanbul Dudullu’da hangi sanayiler var?

İstanbul Dudullu organize sanayi bölgesi, çalışma atmosferi ile dikkat çeker. Kolay ulaşılabilir olan İstanbul Dudullu organize sanayi, birçok sektörün varlığına imkân tanır. İstanbul Dudullu organize sanayi bölgesinde bulunan sanayiler arasında; metal ve plastik kalıp, ticaret, gıda üretimi, hazır giyim, inşaat ve mobilya, taşımacılık, tekstil üretimi, hizmet, makine, elektrik ve elektronik, matbaa ve basım, demir-çelik, dekorasyon, ambalaj, beyaz eşya, otomotiv, lojistik, eğitim, kimya, endüstriyel ürünler, ses sistemleri, kozmetik, alüminyum, cam, oyuncak ve ahşap ürünler yer alır.

İstanbul Organize Sanayi bölgeleri

İstanbul, Avrupa ve Anadolu olmak üzere iki kıtadan meydana gelir. İki yakada da kente hizmet veren organize sanayi bölgeleri yer alır. Avrupa yakasında; Beylikdüzü ve İkitelli’de bulunan organize sanayi bölgeleri Anadolu tarafında ise; Tuzla ve Dudullu’da çeşitli alanlarda mevcuttur. Tuzla ve İstanbul Dudullu organize sanayi bölgesinde metal, otomotiv, makine, kimya, kauçuk ve plastik, kimyasal ürünler, tekstil, deri ve diğer kategorilerinde sektörel bir dağılım bulunur. Beylikdüzü’nde plastik, makine ve tekstil sektörlerinde çalışma alanları yer alır. İkitelli’de ise, ahşap ve otomotiv ile birlikte plastik ve diğer alanlarda çalışma imkânı bulabilirsin. Dudullu ve çevresindeki iş fırsatları için İstanbul Ümraniye iş ilanları listesini kontrol edebilirsin.

İstanbul Dudullu Organize Sanayi bölgesinde hangi bölümler var?

İstanbul Dudullu organize sanayi bölgesi, çalışanlara kaliteli bir yaşam alanı oluşturur. Sanayi ve üretime destek veren İstanbul Dudullu organize sanayi, çalışan ve aileleri için farklı bir atmosfer yaratır. İstanbul Dudullu organize sanayi bölümleri şöyle;

  • Bünyesinde yüzme havuzu, hayvanat bahçesi, dans/drama/müzik atölyeleri, spor odası, STEM alanı ve konferans salonu bulunan bir kreş mevcuttur. Yaratıcı, özgür ve etkili iletişim kurabilen bireyler yetiştirmeyi hedefler.
  • 1000 metrekare büyüklüğe sahip kapalı spor sahaları ile çalışanların sağlığını önemseyen kurum, güvenlik önlemleri ve altyapısı ile konforlu bir ortam yaratır. Basket potası, voleybol ve hentbol ekipmanları ile dünya standartlarında bir hizmet imkânı tanır. 
  • Geniş ve alternatifli bir spor kompleksi olan fitness alanı, son teknoloji ekipmanlar ile donatılmıştır. Fonksiyonel bir alan olup kas egzersizleri, koşu ve yürüme çalışmaları yapabilirsin.
  • Yarım olimpik yüzme havuzu, hijyenik koşullarda bir deneyim yaşamanı sağlar. 
  • 10 binden fazla kitaba ev sahipliği yapan kütüphane, okumayı sevenlere hitap eder.
  • BÜDOTEK Teknopark, Boğaziçi Üniversitesi’nin akademik ve teknik desteği ile kurulmuştur. 

İstanbul Dudullu Organize Sanayi bölgesinde kaç tane fabrika var?

Karma bir çalışma alanı olan İstanbul Dudullu organize sanayi, çalışanlara sağladığı sosyal imkânlar ile ön plana çıkar. İstihdam yaratan fabrika sayısı, ortalama 2640’dır. 35.000 istihdam sayısına sahip olan İstanbul Dudullu organize sanayi bölgesi, sanayi ve ticaretten gıdaya, tekstilden inşaat ve mobilyaya kadar pek çok alanda fabrika bulundurur. İstanbul Dudullu organize sanayi, birbirinden farklı uzmanlık alanına sahip kişilere çalışma olanağı sunar. 

İstanbul Dudullu Organize Sanayi bölgesi başkanı kim?

İstanbul Dudullu organize sanayi bölgesi, çalışma ve yaşam alanı olarak verimli bir ortam yaratır. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Önay olan İstanbul Dudullu organize sanayi, fabrika ve spor gibi farklı alanlarla çalışanların kişisel gelişimini de destekler. Elektrik ve elektronik alanından eğitim, makine, otomotiv ve hizmet gibi farklı sektörlere kadar çalışma alanı bulunur. İstanbul Dudullu organize sanayi, canlı ve efektif bir standart yaratır. Birbirinden farklı deneyimler yaşatarak nefes alan bir atmosfer oluşturur. İstanbul Dudullu organize sanayi bölgesi Müdürü Murat Fırat olan İstanbul Dudullu organize sanayi, çeşitli alanlarda üretim yapılmasına destek olur. Kentin merkezinde yer alan İstanbul Dudullu organize sanayi bölgesine çalışanlar ve misafirler kolay bir şekilde ulaşabilir.  

İstanbul Dudullu Organize Sanayi bölgesi iş imkanları neler?

1983 yılında sanayi ve üretime destek vermek amacıyla kurulan İstanbul Dudullu organize sanayi, farklı kategorilerde istihdam ve hizmet sağlaması gibi birçok yönüyle benzerlerinden ayrılır. Dudullu iş ilanları içerisinde farklı pozisyonlar yer alır. Bu fırsatları incelemek için İstanbul Ümraniye üretim elemanı iş ilanları listesine göz atabilirsin.

Resmi işler uzmanı, dış cephe kaplama ustası, kaynakçı, temizlik görevlisi, mutfak komisi, mağaza satış danışmanı, makine montaj elemanı, üretim işçisi, öğretmen, bakım onarım teknisyeni, sevkiyat şoförü, ön muhasebe elemanı, danışma görevlisi, vinç operatörü, atölye elemanı, vardiya müdürü, boya ustası, iç mimar, hasta bakıcı ve imalat ustası gibi birçok pozisyonda iş bulabilirsin. İstanbul Dudullu organize sanayi iş imkânları açısından geniş bir çeşitlilik sunar. Çeşitli alanlarda çalışma olanağı sunan İstanbul Dudullu organize sanayi içerisinde yer alan atölye ve üretim merkezlerinden fabrikaya, spor salonundan okula ve itfaiyeye kadar hemen her yerde çalışabilirsin.    

İstanbul Dudullu Organize Sanayi bölgesi çalışma koşulları neler?

İstanbul Dudullu organize sanayi, çalışma koşulları ile örnek olur. Çalışanlara spor salonu, kreş, yüzme havuzu, otopark, kuru temizleme, kafe ve restoran, kuaför ve teknopark gibi birçok imkân tanınır. Çalışma koşulları iş yerine göre farklılık gösterir. İşçi veya beyaz yakalı çalışanların şartları değişebilir. İstanbul Dudullu organize sanayi, çeşitli alanlarda üretim yapar. Aynı zamanda, hizmet sektöründe de var olan İstanbul Dudullu organize sanayi bölgesinde esnek çalışma saatleri görülebildiği gibi normal mesai süreleri de yer alabilir. İstanbul Dudullu organize sanayi bölgesinde bulunan kurum ve kuruluşlarda tam veya yarı zamanlı çalışabileceğin gibi proje bazlı da görev alabilirsin. Bu tarz seçenekler için İstanbul eleman iş ilanları listesini değerlendirebilirsin.